Shalom

Általános Gyűlés 2024: Shalom Közösség új Általános Tanácsot választ

A világ különböző részeiről érkezett az a 27 testvér, akiknek a feladata, hogy segítse az Általános Moderátort a Katolikus Shalom Közösség irányításában, ismerje meg a nevüket.

comshalom
PHOTO: COMSHALOM

A Szűz Mária Királynő tiszteletére szentelt napon a Katolikus Shalom Közösség alapításának újabb történelmi pillanatát élte át. Tegnap, augusztus 22-én került sor a Közösség új Általános Tanácsának megválasztására a 2024-2029-es időszakra.

A választások új időszakot jelentenek a Közösség életében és küldetésében, különösen a közösség különböző helyeiről érkezett misszionáriusok részvétele miatt, ahol a Közösség világszerte jelen van. Az Általános Tanácsot az alapító és az általános moderátor, Moysés Azevedo, Emmir Nogueira, a közösség társalapítója, valamint az Élet- és Szövetség Közösségek 26 másik tagja alkotja.

Mi az Általános Tanács?

A Közösség Általános Tanácsának teljes közösségre kell törekednie az Általános Moderátorral, hogy harmonikus és gyümölcsöző irányt biztosítson a Közösség életében és küldetésében. Alapvető szerepet játszik azáltal, hogy együttműködik az Általános Moderátorral a Közösség útjának folyamatos átgondolásában és értékelésében. Ez magában foglalja azoknak az iránymutatásoknak az elemzését és felismerését, amelyek mindig a Közösség karizmájának és az Általános Gyűlés döntéseinek fényében irányulnak a Közösség életére és küldetésére.

Az együttműködés és a közös megkülönböztetés folyamata elengedhetetlen annak biztosításához, hogy a megtett utak igazodjanak a Közösség identitásához és küldetéséhez, elősegítve a Közösség Istenhez, az Egyházhoz és azokhoz az emberekhez való hűségét, akikhez elküldték.

Tekintse meg a 2024-2029-es Általános Tanács teljes listáját:

1. Alapító és általános moderátor: Moysés Louro de Azevedo Filho
2. Társalapító: Maria Emmir Oquendo Nogueira

Az Életközösség választott tagjai:

3. Herico Gabriel Silva Ribeiro
4. Jeovana Freitas Alves
5. Ft. Cristiano Pinheiro Campelo Bede
6. Ft. Vitor Aragão de Carvalho

A Szövetség Közösségének választott tagjai:

7. Antônia Dilce Rodrigues Feijão
8. Daniel Albuquerque
9. Denise Landim
10. Hildeberto Barroso Neto

Megválasztott tagok – földrajzi képviselők:

11. Afrika: Ft. Jean Fernandes Costa
12. Észak-Amerika: Hilda Yara dos Santos Pires
13. Spanyol-Amerika I.: Larissa Recalde
14.Spanyol-Amerika II: Maíla dos Santos Santana
15.
Ázsia: Lorena Cavalcante Gadelha de Oliveira
16.
Európa I: Marie France Riche
17. Európa II: Marco Mencaglia

Kinevezett tagok:

1.Általános asszisztens: Ft. Saulo Maia Dantas
2. Általános ökonómus: Ft. Adauto José de Oliveira Júnior
3. Apostoli asszisztens: Paulo Henrique de Albuquerque
4. Közösségi asszisztens: Enne Karol Venancio de Sousa
5. Missziós asszisztens: Kleber Cosme Marinho
6. Általános képző: Angélica Cunha Teixeira
7. A papképzésért felelős pap: Ft. João Wilkes Rebouças Chagas Junior
8. / 9. A közösségben a családi életállapot motiválásáért felelős pár: José Felipe Barbosa Júnior és Fabiana Moreira Lima Barbosa
10. / 11. A közösségben a cölibátus életállapot motiválásáért felelős cölebszek: Roneide Monteiro dos Santos és Antônio Leandro Araújo Tavares

Az Ön imádsága építi a Shalom Közösséget

Miután már megélték a lelkigyakorlat azon mozzanatát, melyben a közösség az elmúlt öt évében megtett útját értékelte és megválasztotta az új általános tanácsot, a gyűlés tagjai most az általános irányelvek dokumentumának elkészítésére és jóváhagyására szentelik magukat, amely irányítja a Közösséget a következő öt évben.

Ismerje meg az új Általános Tanácsot

Akár a Shalom Mű, a Közösség tagja vagy akár a hivatás barátja, kérjük, hogy járjon közben a rózsafüzér imádkozásával a Shalom Közösség Általános Gyűléséért.

Szeretne többet megtudni a Shalom Közösség Gyűléséről? Látogasson el a comshalom.org/assembleiageral webhelyre.


Comentários

Aviso: Os comentários são de responsabilidade dos autores e não representam a opinião da Comunidade Shalom. É proibido inserir comentários que violem a lei, a moral e os bons costumes ou violem os direitos dos outros. Os editores podem retirar sem aviso prévio os comentários que não cumprirem os critérios estabelecidos neste aviso ou que estejam fora do tema.

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *.

Az email címet nem tesszük közzé.