Közösség

Shalom Fiatalok Kongresszusa

comshalom

sfk2

A Shalom Fiatalok Kongresszusának célja, hogy segítse növekedni a fiatalokat az Istennel való tapasztalat terén, az Egyház által adott irányelveken keresztül, mely az elmúlt időben különösen arra szólítja fel a fiatalokat, hogy legyenek Jézus Krisztus új tanítványai és misszionáriusai, és így legyenek a remény és a valódi boldogság hiteles tanúi. Az SFK-n különféle programok vannak; imádságok, Szentségimádás, Szentmisék, show-k, művészeti előadások (színház, tánc…) és pillanatok, ahol a  fiatalok együtt lehetnek, ismerkedhetnek.

Ebben az évben a “Boldogok a tisztaszívűek, mert ők meglátják Istent.”(Mt 5,8) témával az SFK első alkalommal kerül megrendezésre Brazílián kívül, Moyses Louro de Azevedo Filho, a Katolikus Shalom Közösség alapítójának részvételével.

Ezért, mint közösség, azért dolgozunk, hogy a lehető legtöbb fiatalt vigyük magunkkal erre az eseményre, ami Évryben, Franciaországban fog megrendezésre kerülni november 20-a és 22-e között.

 

HOGY MEGYÜNK AZ ESEMÉNYRE?

 

Egy buszt szervezünk, mely november 19-én 12:00-kor indul a Bálnától.

Azok, akik nem busszal szeretnének menni, választhatják a repülővel való utazást (ebben az esetben azonban magának kell megvennie a repülőjegyet).

Indulás haza busszal: vasárnap 20:00. Budapestre várhatóan hétfőn délután 4-5 körül érünk.

 

HOGYAN JELENTKEZZEK?

 

A jelentkezés diákoknak 25.000(busz 20000Ft + jelentkezési díj 5000) forintba, nem diákoknak pedig 32.000(busz 27000Ft + jelentkezési díj 5000Ft)  forintba fog kerülni. A jelentkezés után diákoknak 10.000, nem diákoknak pedig 15.000 forintot kell előlegben kifizetniük, mely a részvételi díjnak felel meg. Fizetésre személyesen (IX. ker. Bakáts tér 13.), vagy átutalással van mód.

A buszon a helyek beteltek!!! Lehet még jelentkezni, de az utazást önállóan kell megoldani!!! Akik így jönnek, azoknak a Közösségnek 5000 Ft-t kell fizetni a programokra, szállásra, és a vasárnapi ebédre!

Banki utalás: OTP Bank 11773119-00484310

Katolikus Shalom Közösség 

* A közleménybe kérjük, írjátok be a neveteket.

A jelentkezés október 17-én zárul. Azok, akik jelentkeztek, november 10-ig tudják a második részletet befizetni.

 

Link a jelentkezéshez: http://shalomyouthcongress.free.fr/.

 

 

MIT TARTALMAZ A JELENTKEZÉSI DÍJ?

 

Az eseményre való belépést, szállást és az utazást.

*Plusz költségek, amelyeket az ár nem tartalmaz (választható és nov. 10-ig kell kifizetni):

– Zarándokfelszerelés +3500 Ft vagy 10 euro (hátizsák, füzet, toll, kulacs)

– Étkezés +6500 Ft vagy 20 euro (4 alkalom / hét )

 

*20-án városnézés céljából bemegyünk Párizsba, melynek a következő alapköltségei lesznek:

– Párizs – Évry jegy: 7.00 Euro

 

* Mindenkit arra kérünk, hogy vigyen magával egy rádiót a fordításhoz, és hálózsákot.

 

 

 

 


Comentários

Aviso: Os comentários são de responsabilidade dos autores e não representam a opinião da Comunidade Shalom. É proibido inserir comentários que violem a lei, a moral e os bons costumes ou violem os direitos dos outros. Os editores podem retirar sem aviso prévio os comentários que não cumprirem os critérios estabelecidos neste aviso ou que estejam fora do tema.

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *.

Az email címet nem tesszük közzé.