Közösség

Ronaldo Pereira

comshalom

„Én csak akkor vagyok nagyon boldog, amikor igazán elfáradok Isten munkájában.”

 

Moysés és Ronaldo
Moysés és Ronaldo

 

Ronaldo egyetemi évei kezdetén üzleti tanulmányokat folytatott. Édesapja nagyon bízott
benne, hogy a tanulmányok befejeztével fia átveszi vállalkozása irányítását.

Ronaldo idővel elkezdett imacsoportba járni, ahol nagyon megérintette Isten szeretete. Hamarosan mindent hátra hagyva a Katolikus Shalom Közösség Életközösség tagja lett.

 

 

 

  1. február 17-én egy misszióból, Natalból (Rio Grande do Norte állam), hazafele jövet autóbalesetet szenvedett. Útban a kórház felé utolsó csepp vérét is elveszítve halt meg. Ronaldo korábban gyakran mondogatta, hogy szeretné odaadni az életét és az utolsó csepp vérét is a fiatalokért.

Ronaldo halálát követően új idő vette kezdetét a közösségben, a kegyelem ideje, az emberiség szeretetének ideje, egy mélyebb odaadás a Szűz Anya felé, különös tekintettel Mária, a Mennyország Kapuja titulus felé. Ő volt az első, aki meghalt a közösségben, és így átment ezen a kapun.

Ronaldo Pereira1
Ronaldo Pereira

 


Comentários

Aviso: Os comentários são de responsabilidade dos autores e não representam a opinião da Comunidade Shalom. É proibido inserir comentários que violem a lei, a moral e os bons costumes ou violem os direitos dos outros. Os editores podem retirar sem aviso prévio os comentários que não cumprirem os critérios estabelecidos neste aviso ou que estejam fora do tema.

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *.

Az email címet nem tesszük közzé.